Nutritional Facts
Per 2 tbsp (30 g) / Par 2 c. à table (30 g), Calories 90
- Amount per Serving%DV
- Fat 8g12%
- Saturated Fat 3g15%
- Trans Fat 0g0%
- Cholesterol 30mg10%
- Sodium 200mg8%
- Carbohydrate 1g0%
- Fibre 0g0%
- Sugar 0g
- Protein 3g
- Vitamin A160%
- Vitamin C0%
- Calcium0%
- Iron8%
Ingredients
Pork • Pork Liver • Water • Egg White • Corn Flour • Milk Ingredients • Salt • Soy Protein • Onions • Spices • Herbs • Sugar • Sodium Erythorbate • Sodium Nitrite. Contains: Soy, Milk, Eggs.
Porc • Foie De Porc • Eau • Blanc D’œuf • Farine De Maïs • Substances Laitières • Sel • Protéine De Soya • Oignons • Épices • Fines Herbes • Sucre • Érythorbate De Sodium • Nitrite De Sodium. Contient : Soya, Lait, Œufs.