Nutritional Facts
Per 1 package (300 g) / pour 1 paquet (300 g), Calories 800
-
Amount per Serving%DV
-
Fat 16g25%
-
Saturated Fat 9g47%
-
Trans Fat 0.4g2%
-
Cholesterol 155mg52%
-
Sodium 1220mg51%
-
Carbohydrate 142g47%
-
Fibre 4g16%
-
Sugar 8g
-
Protein 20g
-
Vitamin A0%
-
Vitamin C0%
-
Calcium23%
-
Iron10%
Ingredients
Gluten Free Pasta (Gluten-Free Pasta Mix [Corn Starch, Pregelatinized Rice Flour, Potato Starch, Skimmed Milk Powder, Milk Proteins, Guar Gum, Sugars [Dextrose], Hydroxypropyl Methylcellulose], Eggs, Water) • Ricotta Cheese (Pasteurized Milk, Modified Milk Ingredients, Salt, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Carbonate, Sodium Hydroxide) • Potato Flakes (Potatoes, Monoglycerides, Sodium Phosphate, Citric Acid) • Mozzarella Cheese (Pasteurized Milk, Bacterial Culture, Salt, Microbial Enzyme) • Padano Cheese (Pasteurized Milk, Salt, Modified Milk Ingredients, Microbial Enzyme, Bacterial Culture) • Pecarino Romano Cheese (Sheep’s Milk, Salt, Rennet) • Salt • Olive Oil • Garlic Powder • Spice. Contains: Milk, Eggs.
Keep Refrigerated.
Pâtes Sans Gluten (Mélange De Pâtes Sans Gluten [Amidon De Maïs, Farine De Riz Prégélatinisée, Fécule De Pomme De Terre, Lait Écrémé En Poudre, Protéines Laitières, Gomme De Guar, Sucres [Dextrose], Hydroxypropylméthylcellulose], Œufs, Eau) • Fromage Ricotta (Lait Pasteurisé, Substances Laitières Modifiées, Sel, Acide Lactique, Sorbate De Potassium, Carbonate De Sodium, Hydroxyde De Sodium) • Flocons De Pommes De Terre (Pommes De Terre, Monoglycérides, Phosphate De Sodium, Acide Citrique) • Fromage Mozzarella (Lait Pasteurisé, Culture Bactérienne, Sel, Enzyme Microbienne) • Fromage Padano (Lait Pasteurisé, Sel, Substances Laitières Modifiées, Enzyme Microbienne, Culture Bactérienne) • Fromage Pecarino Romano (Lait De Brebis, Sel, Présure) • Sel • Huile D'olive • Ail En Poudre • Épices. Contient : Lait, Oeufs.
Garder Réfrigéré.